keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Mainoksia mainoksia ja...♡♡

Muhahhahhahhaahaa (⇦tämän postauksen työnimi (*¯︶¯*)) Heipparallaaalalalalaa kaikki ihanat lukijat! Hehee. Arvaattekos mitä posti tullessaan toi? \*^O^*/\*^O^*/MAINOKSIA! eikun kauan odotetun paketin MoLLaMaNiAlta! (En ole sitten opetellut ulkoa noita isojenkirjaimien paikkoja, vaan puhelimeni arvaaja tietää tämän sanan jonkun ihmeen takia. ) Jeee. Kohaku sai obbarin ja chibit♪♪ Hehehehee ╰( ̄▽ ̄)╭  Tässä kohta siis kiinnitä-sinäkin-obbarisi-kuten-Jewelly-tuto. Veneilykausi on nyt sitten alkanut ja ajattelin ottaa Kohakun ensi tai sitäseuraavalle kerralle mukaan (kuvattavaksi ). Mutta nyt tähän ohjeeseen. (^O^)



Tässä näkyy tilaamani obitsu, lisäkädet ja chipit 


Kun peruukki on poistettu, Pullipin pää näyttää tältä. Nyt olisi tarkoitus ruuvata auki nuo kolme ruuvia. Aukenevat (muistaakseni) vastapäivään ruuvaamalla. 


Nyt ruuvit on auki ja takaosa nostettu pois. Itse jätän ne ruuvit tuohon takaosaan roikkumaan. Nyt nostetaan ihonväriset silmänsulkijat pois.


Tässä ne näkyy.


Nostetaan vieterit pois. Se saattaa olla vaikeaa paljainkäsin. Saat kätevän pikku työkalun tähän, kun taitat nuppineulan L:n muotoiseksi. 



Nostetaan vartalo pois. Se lähtee hieman pyöritellen helpommin.



Tässä ovat kaulatapit. Vain kaksi suurinta kelpaa. Loput ovat liian pieniä. 


Ruuvataan ruuvi kaulatappiin. RUUVIA EI SAA RUUVATA IHAN LOPPUUN ASTI, VAAN SIIHEN PITÄÄ JÄTTÄÄ PARIN MILLIN RAKO! (Kuva antaa siis väärää tietoa )



Obitsu ylhäältä. Poistetaan nykyinen kaulatappi vetämällä ensin kaulan pehmeää kohtaa alaspäin, niin että tuo metallinen tikku tulee näkyviin. Sitten painetaan sitä tikkua jollain ja näin se tikku lähtee pois kaulatapin ruuvin lenksusta.


Valitsin isoimman tapin. Sitten se hiotaan tai sahataan. (vielä pienemmäksi kun tuo...) Itse hioin sitä yli puolituntia... Jos teillä on TODELLA karkeaa hiomapaperia kannattaa hioa, sillä sahaaminenkin on hidasta hommaa.


Sitten kaulatappiin hieman teippiä. (Tänään Irishen kanssa tuimme Kohakun obitsun. Tungimme siis obbarin täyteen pumpulia ^ ^ Eli nyt kaulatapissa on lankaa ja pikkasen teippiä. ) Kannatta ihan oikeasti tukea obitsut. Ne on ihan kauheita silleen keikkuvina.


Sitten asetetaan se paikoilleen. Älkää ihmetelkö silmämekanismin puuttumista. Silmämekanismi saa olla kiinni, kun obitsua vaihdetaan.


Vaihdoin siis Chipitkin.


Mutta tältä se siis mekanismin kanssa näyttää.


Nostetaan vieterit paikoilleen. (Tossa on toi nuppineula-juttu↑)


Silmänsulkijat paikoilleen. Sitten vaan takaosa ruuvataan kiinni ja peruukki liimataan päälle.


Tällänen tuli! (Tiedän noi ripset menee eritavalla, mutta vaihdoin sen myös tänään.)

Toivottavasti tästä ohjeesta on jonkun verran hyötyä. (^O^)Vaihdoimme nyt peruukit takaisin Irishen kanssa. Tein Kohalulle uudet vaatteet. Muistakaa: KUVAKISA!  Olemme saaneet jo kolme hienoa kilpailukuvaa,  mutta vielä mahtuu! Ja upea myyntipuhe: "Ehkä juuri sinun, kyllä JUURI SINUN, kuvasi voi voittaa!"
-Jewelly

16 kommenttia:

  1. Oii, ihanat chipit<3
    Ja onnea obitsusta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ Tuota obitsua on kyllä ootettu. Onneksi noi chipit sopii Kohakulle ╰( ̄▽ ̄)╭

      Poista
  2. Oohhhhh Kohaku on aiiivan ihana obitsullaan ja noilla chippuleilla ♥ u ♥
    Miten sä sait noi irti? Ku mulla ei millään meinaa merlini toinen chippi lähteä irti ; n ;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse liotin silmämekanismia noin 70°C vedessä suunnilleen minuutin. Kuuma vesi sulattaa liiman. Sitten työnsin chipin takaa ohuella tikulla, ja silmä lähti vaivatta irti.
      Seuraavassa postauksessa tulee hieman tarkemmat ohjeet chipien vaihdosta. *^ v ^*

      Poista
    2. Kiitos kiitos ♡♡ (Irish ehtikin jo tuohon chipi-juttuun vastata, mutta minäkin nyt vaikka vastaan siihen) Liuottelin myös chipejä (vain niitä chipi kohtia. En uskaltanut tiputtaa veteen koko mekanismia... ) vähän kuumemmassa vedessä. Minun piti painaa aika kovaa, että ne lähti. Mutta Irish tekee todella chipejen vaihto tuton (*^﹏^*)~♡

      Poista
  3. Ooooooiiih! *3*
    Kohaku on oikeesti ihan täydellinen kokonaisuus <333
    Postaa taas pian tästä ihanasta neidistä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww Kiitos ♡♡Suunitelmissa olisi kuvata KT: lle (vihdoin ja viimein )jatkoa ja yhteis shootti ehkä jonkun musiikin tahtiin. (*^﹏^*)

      Poista
  4. KIva postaus, vaikkei se minua tällä hetkellä auta. Toi venejuttu kuulostaa kivalta. :)

    pullipz-fantasy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Kohakusta tuli kiva ^^ jollette huomanneet nii osallistuin kuvakilpailuun :)

    mydolldreams.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Huomattiin kyllä. Kiitos kun osallistuit. ♡ Lähetin kommentin siihen postaukseen mistä kuvan löytää, mutta se odottaa näemmä yhä hyväksyntää. (Kävin äsken kattomassa. ╰( ̄▽ ̄)╭)

      Poista
    2. Selvä ^^ Ehkä se pian sinne ilmestyy :) (toivottavasti :p)

      Poista
  6. Miten tuo peruukki laitetaan takaisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen voi joko liimata (Laita liimaa päälaen reunoille ja keskelle peruukin kokoiselle alueelle. Erikeeper toimii hyvin.) tai jos peruukissa on kuminauha, sen voi vain asettaa nuken päähän sitä sen kummemmin liimailematta. Monet käyttävät peruukin kiinnityksessä kaksipuolista teippiä, joka on myös toimiva tapa saada peruukki pysymään paikoillaan. Olen kuullut, että jotkut ovat kiinnittäneet peruukin sinitarralla, mutta kun itse kokeilin tätä taktiikkaa peruukin väliaikaiseen kiinnitykseen, se ei toiminut ollenkaan.
      Toivottavasti tästä on apua! *^ v ^*

      Poista
    2. Kiitos! Itse juuri hioin tapin ja se on kyllä sellainen kokemus että ei toista kertaa viitsisi tehdä :P

      Poista
    3. Se oli aivan HIRVEÄÄ! Mulla meni lähemmäs tuntia sählätessä sen kaulatapin kanssa... (Irish sai tapin hiottua helposti TODELLA karkealla hiomapapeerilla. ) Muista siteen tukea se obitsu ettei kaulatappi katkea ja joudut uudestaan säätämään tapin kanssa!

      Poista

♡Eihän yhden kommentin kirjoittaminen kovin kauan kestä♡