keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Summer! +pieni Desu-info


 Mooi! Kesäloma on alkanut! Ja meidän give on päättynyt! Arvotaan give voittaja tässä kohta puoliin ja laitetaan sitten voittajalle viestiä. Nyt kun Gosusta tuli maksuullinen, niin jos given voittaja on joku sellainen, joka osallistui mallinsa nimellä, niin laitamme viestiä hänen viimeisimpään postaukseensa. 

Kokeilinpas Reille tässä yhtenä päivänä Kohakun peruukkia (totuuden mukaisemmin lause menisi näin:" Olen nyt kokeillut Reille Kohakun peruukkia sellaset pari viikkoa..."). Ihan hyvin sopii, eikö? Tein myös tollaisen söpön farkkushortsihaalarin ja paidan. Yhtenä kauniina päivänä lähdin sitten kuvaamaan. 
 Toivottavasti tykkäätte kuvista:











*****
   
Kohaku sai vihdoin M-obitsun! Teimme näinkin kätevästi, että vaihdoimme Kohakun obitsun yläosan Reille, Rein Misaolle (joka on siis kaverini nukke) ja kaverini tilaaman obitsun yläosan Kohakulle. :D

 Kohaku, Misao ja Rei.

Misao pääsi vielä kokeilemaan erilaisia peruukkeja. Kertokaa mikä teidän mielestä sopii parhaiten. :)






*****

Sitten vielä vähän Desu- infoa. Olemme siis tulossa Pe-Su Desuconiin. Se onkin meidän ensimmäinen Desumme, vaikka minulla on ollut jo kauan haaveena mennä sinne. Kuten Irish Coffee jo viime postauksessa mainitsi, saa ehdottomasti tulla moikkaamaan! Desuun ei ilmeisesti mitään nukkemiittiä ole järjestetty. En ole ainakaan löytänyt ilmoitusta sellaisesta... Korjatkaa, jos olen väärässä! Nukkeja kuitenkin kannamme mukana. Irishellä tietysti Amanda ja minulla Rei. 

Kaktus ei kuulu asuun

Hiipparoin samassa loli-mekossa, kun Yukissakin La ja Su. Perjantaina vetelen yhessä hameessa. Irish on kai kokoajan loli-mekossaa (joka toivonmukaan valmituu ennen Desua...) Irishen mekon tuntomerkkeinä: tehty valkosesta pöllö-kankaasta, jossa sinisiä, liiloja ja pinkkejä pöllöjä (kai).

Teille jotka tulette Desuun, niin toivottavasti nähään siellä. Ja muille. Ensi postaukseen! :)

-Jewelly

16 kommenttia:

  1. En millään jaksa odottaa Desua. Toivottavasti näemme siellä!
    Aivan ihana mekko, itsekkin olisin halunnut jotakin erinlaista vaatetusta *^*
    Harmi, kun ei ole nukkemiitistä kuulunut mitään.

    http://imflyingwithmydollstotheotherworld.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. wow ihania kuvia ♥ tuo peruukki kyllä sopii reille täydellisesti ja neidin asukin on sellaista söpöyttä että voisin vaikka syödä sen, eikun..

    musta toi blondi sopi misaolle parhaiten, tui tui :3

    minäkin olen tulossa desuun, harmi ettei nukkemiittiä saatu järkättyä mutta näkyillään jos vaikka uskaltaisinkin tulla moikkaamaan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.: ) Peruukki sopi Reille kyllä odotettua paremmin. :D. Asuun oon myös tyytyväinen. Aika kauan tossa kai meni, enkä loppujenlopuks jaksanu ommella kiinnitystä tohon paitaan.

      Poista
  3. Ihania kuvia! ♡
    Hhhh, yritän uskaltaa moikata Desussa, vaikutatte mukavilta! ;; Toivottavasti saan rohkeutta kerättyä, heh.

    VastaaPoista
  4. Aww Rei-pallero on niin söps tollee ♡~
    Noi vaatteet on kanssa aivan järkyttävän ihanat ja mä en vaan ymmärrä miten kuvaat noin hyvin ja virheettömästi ^.^ On vaan pakko sanoa, että olet aivan tajuttoman hyvä bloggaaja/nukkeilija/kuvaaja ♡~

    Rein face-up on kans vaan niin täydellinen ettei mitään rajaa ^♡^ Oikeesti jos hommaan MIOn niin lähettäisin ehdottomasti sulle nwn Oot niin hyvä kustomoimaan!
    Ite en desuun pääse, mut toivotan jo nyt hyvää desua kaikille jotka sinne on menossa (enutulekoskaoonsyrjäytynyt... eivaan...) ^.^

    nukkelandia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awww. Kiitos. ♡ Sun kommentit on aina niin ihania. ~^O^~ .Kameran asetusten säätämisessä on kyllä vielä opeteltavaa mutta ihanaa kun kuvista tykätään. ☆\(^ω^\)

      Poista
  5. Owww, tosi kauniita kuvia! ♥ Minusta tuo tummin peruukki sopii Misaolle parhaiten!
    .U ³ U.~ ❤❤

    Yhhh... En osaa enää kommentoida ku en oo kommentoinu moneen päivään, mutta lähen tästä nyt kuluttamasta sun aikaas. ^ u ^~

    ~Siniapila~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. 。^‿^。 Tumma peruukki sopii Misaolle myös. (・∀・)

      Poista
  6. Awws, ihania kuvia <33
    Sinut on haastettu blogissani, käythän tsekkaamassa?
    www.unlemapullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Moi! Sinut on haastettu! http://laurelinennuket.blogspot.fi/2015/06/haaste-mokkikuvat-part-3.html

    VastaaPoista
  8. Ihhhania kuvia 0.0ja viimene peruukki sopii parhaiten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Misikselle taitaa sopia noi kaikki peruukit. (・∀・)

      Poista

♡Eihän yhden kommentin kirjoittaminen kovin kauan kestä♡